U bent hier: 

Likes kopen

06-11-2017 Likewinkel.nl

Je kent het wel, heb je een nieuwe Facebook pagina en ben je vol enthousiasme bezig om iedere dag berichten en foto's te posten krijg je er maar geen likes bij. Heel frustrerend weten wij ook, daarom kopen steeds meer mensen Facebook likes. En eigenlijk kopen ze niet alleen likes voor Facebook maar ook voor Instagram en Youtube. Je hoeft natuurlijk niet alle likes van je FB pagina te kopen maar een eerste begin is wel zo handig. Als de pagina namelijk eenmaal likes heeft zul je merken dat er snel meerdere zullen volgen.

Echte Facebook likes kopen

Het kopen van likes is tegenwoordig snel en simpel te realiseren. Je vult op onze website de URL van je Facebook pagina in, je geeft aan hoeveel likes je wilt kopen en je betaald. Meer is het niet en je zult zien dat de likes de volgende dag al langzaam worden toegevoegd. Hoe meer likes je koopt hoe langer het zal duren voordat deze allemaal zijn toegevoegd. Als jij bijvoorbeeld 10000 Facebook likes kopen gaat dan duurt het ongeveer 5 - 6 weken voordat al deze likes aan je pagina zijn toegevoegd. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je echte Facebook likes koopt. Als je bij een goedkope partij likes aanschaft dan zul je merken dat de likes welke worden toegevoegd veelal uit het buitenland komen. Je begrijpt dat deze niet veel zullen toevoegen.

Snelle levering

Als je op likewinkel.nl likes koopt dan zul je merken dat deze op de snelst mogelijke manier worden toegevoegd. Je zult de likes niet dezelfde dag allemaal toegevoegd krijgen want dit zou niet goed zijn. Maar wij gaan binnen 24 uur voor je aan de slag. Je ontvangt van ons een email wanneer wij beginnen met het toevoegen van de likes en je ontvangt ook een mail zodra alle bestelde likes aan jouw pagina zijn toegevoegd. Zo weet je dat je alle likes krijgt waarvoor je hebt betaald. Bovendien garanderen wij dat het om echte Nederlandse likes gaat. Likes waarvan je weet dat je er meer omzet mee kunt behalen doordat er echte mensen achter zitten.

Hoeveel likes kopen?

Als de likes eenmaal zijn toegevoegd is het natuurlijk nog wel zaak om de pagina consequent te updaten. Op deze manier zal je zien dat het aantal likes steeds sneller gaat groeien. We krijgen vaak de vraag met hoeveel likes kunnen we het beste beginnen? Wij adviseren om te beginnen met 500 of 1000 likes, je kunt dan zien wat dit aantal likes doet met je pagina en je omzet ;-). Maar wil je het kleiner aanpakken dan hebben we ook de mogelijkheid om 100 of 250 likes te kopen. Mocht het dan bevallen dan kun je later altijd nog een groter pakket bestellen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen of even een email sturen.