U bent hier: 

Likes kopen voor je Facebookpagina

18-09-2017 Likewinkel.nl

Als je met je bedrijf meer naamsbekendheid wenst dan heb je natuurlijk een Facebookpagina. Het liefst met zoveel mogelijk Nederlandse volgers maar zoals je waarschijnlijk weet komen die vaak niet vanzelf. Voor de grotere bedrijven is het verzamelen van veel volgers niet zo een heel groot probleem. Maar voor de kleinere ondernemer zijn veel volgers minstens zo belangrijk maar kan het vaak jaren duren voordat je 1000 volgers hebt verzameld. Een alternatief is dan om echte Nederlandse Facebook likes te kopen.

Kopen van likes

Als je likes gaat kopen dan doe je dat natuurlijk online, nu zijn er de laatste jaren meerdere websites waar je likes kunt kopen bijgekomen. Waar je op moet letten is of de likes welke je koopt wel Nederlands zijn. Als je namelijk likes besteld en deze komen uit een ander land waar je niet actief in bent met jouw bedrijf dan zul je begrijpen dat je hier niet veel aan hebt. Je merkt dit aan het feit dat jouw posts niet geliked of gedeeld zullen worden. Wij garanderen dat we ten eerste echte likes verkopen en ten tweede dat deze uit Nederland afkomstig zijn. Je weet dus dat je volgers hebt waar je wat aan hebt en die mogelijk producten bij jou af zullen nemen.

Snel geleverd

Zodra je de Facebook likes gekocht hebt gaan wij aan de slag met je bestelling. De likes zullen worden toegevoegd aan jouw pagina. Het is wel zo dat als je duizenden likes koopt het langer duurt voordat deze allemaal zijn toegevoegd. Bestel je echter 100 likes dan staan deze er dezelfde week al bij. Koop je 10000 Facebook likes dan zal het enkele maanden duren voordat deze allemaal zijn toegevoegd. Je zult zien dat je meteen al veel meer respons zult krijgen op de berichten en/of foto's welke jij online zet.

Meer volgers, meer omzet

Het is logisch dat als je actief bezig bent met jouw Facebookpagina er ook meer omzet behaald gaat worden als jij veel volgers hebt. Ieder bericht is namelijk zichtbaar voor honderden of zelfs duizenden mensen, je vergroot je kansen dus aanzienlijk als je een groot publiek aan je weet te binden op Facebook.