U bent hier: 

Facebook likes kopen

08-01-2017 Likewinkel.nl

Heb je een lokaal bedrijf, een restaurant, café of ben je een blogger? Dan kan het heel lucratief zijn om Facebook likes te kopen. Facebook is één van de bekendste social mediakanalen die elke dag miljoenen bezoekers trekt. Om die reden is het een ontzettend handig middel om meer naamsbekendheid te creëren of om mensen op de hoogte te brengen van nieuwe acties en aanbiedingen.

Hoogstwaarschijnlijk heb je al een Facebookpagina en hopelijk ook al rond de 100 likes. Maar meestal zijn deze likes van mensen uit je omgeving en houdt het daar een beetje bij op. Hier zal je niet veel profijt van hebben. Als je veel meer likes hebt vergroot je het gebied waarin je bekend wordt en daar kun je wel meer uithalen. Op onze website gaan we ervoor zorgen dat je meer likes krijgt, bijvoorbeeld 500 of 1000 likes. Je zal dan snel merken dat dit echt zijn vruchten afwerpt.

Voordelen van Facebook likes kopen

Waarschijnlijk heb je al veel tijd en moeite gestoken aan een mooie Facebookpagina. Je hebt waarschijnlijk ook al wat likes, maar misschien heb je gemerkt dat er nauwelijks likes bijkomen en al helemaal niet van mensen die niet uit je directe omgeving komen. Om meer likes te krijgen moet je heel actief worden op Facebook en dat kost nog meer tijd en nog meer moeite. Uiteindelijk zal je hierdoor 10 likes extra krijgen in een week tijd en dat loont de moeite eigenlijk niet.

Als je in één keer 100, 500 of misschien wel 1000 likes erbij krijgt, zal je merken dat dit wel een positief effect heeft. Namelijk:

- Mensen kunnen je pagina sneller vinden op Facebook zelf of Google.

- Je krijgt vanzelf meer likes.

- Mensen gaan eerder naar je website en ze gaan dus ook sneller iets kopen of je bedrijf bezoeken.

Een ander groot voordeel is dat de betrouwbaarheid van je Facebookpagina vele malen groter wordt. Stel bijvoorbeeld dat je op zoek bent naar een leuk restaurant in de buurt. Als je vervolgens moet kiezen tussen een restaurant die maar weinig likes heeft op Facebook of een restaurant met honderden likes, dan is je keuze snel gemaakt. Meer likes geeft het gevoel dat het restaurant goed en betrouwbaar is omdat veel mensen het hebben geliked. Ditzelfde moet je dus zien te bereiken met jouw bedrijf. Hoe populairder je lijkt op Facebook, hoe sneller mensen je weten te vinden.Waarom likes kopen op onze website?

Er zijn diverse websites waar je likes kunt kopen, maar niet elke website levert dezelfde kwaliteit. Wij hebben al ruime ervaring met likes verkopen en met social media. Om die reden zijn wij een betrouwbare bron die voor meer succes van jouw bedrijf kan zorgen.

Wij stellen kwaliteit voorop en dat doen we mede door goede communicatie en uitstekende klantenservice. Op deze manier laten we altijd weten wat de status is van je bestelling en wat je van ons kunt verwachten. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat je persoonsgegevens zijn beschermd. Bij ons kun je dus rekenen op een goede service en een uitstekende prijs.