U bent hier: 

Likes kopen maar wel de echte

14-12-2017 Likewinkel.nl

Zodra jij jouw Facebook pagina hebt aangemaakt wil je natuurlijk binnen een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk volgers hebben. Hoe meer volgers des te groter is het bereik en hoe meer kans op een hogere omzet. Veel likes krijg je door met regelmaat updates te plaatsen en dit voor een lange tijd vol te houden. En daar gaat het bij veel ondernemers mis. Ze beginnen heel enthousiast maar na enkele maanden of zelfs weken gebeurt en niets meer. Zonde, want een Facebook pagina met veel volgers kan namelijk veel omzet opleveren. Misschien is het kopen van likes iets voor jou?!

Echte likes

We zien ze allemaal wel voorbij komen Facebook pagina's die enkele weken online staan en meteen al tienduizenden volgers hebben. Voor grote bedrijven welke al een naam hebben opgebouwd moet dit niet zo een probleem zijn, maar voor jou als kleine ondernemer gaat deze vlieger helaas niet op. Maar niet getreurd er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Je kunt namelijk ook likes kopen voor jouw FB pagina. Dit is iets wat steeds meer ondernemers dan ook doen. Door dat het om echte Nederlandse Facebook likes gaat brengen ze ook nog geld op. Let er dus op dat je echte likes koopt, likes uit landen waarin je geen zaken doet brengen namelijk geen geld op!

Gegarandeerd echte likes

Wij zijn al vele jaren actief in het verkopen van Facebook likes en weten dus ook als geen nader dat goede likes jouw omzet zal doen stijgen. Hoe mooi is het als je een relatief klein bedrag investeert en je hebt dit al binnen enkele weken en soms al binnen enkele dagen terug verdient? Dit kan dus zodra je echte Facebook likes koopt. Mensen welke uit jouw doelgroep komen en die dus ook geïnteresseerd zijn in de producten en of diensten welke jij aanbied.

Hoeveel likes bestellen?

Een vraag welke we vaak gesteld krijgen is "hoeveel likes zou ik moeten bestellen?". Dit is voor iedereen anders, natuurlijk is het zo dat als je 10000 likes koopt dit meer omzet oplevert dan als je er 100 koopt. Maar laten we eerlijk zijn 10000 likes vergt wel een grotere investering en dit bedrag is niet voor iedere beginnende ondernemer meteen even op tafel te leggen. Begin daarom met 250 of 500 likes, zo zal je zien dat ook met deze aantallen de omzet al zal groeien. Met alleen likes kopen ben je er natuurlijk nog niet. Je zult evengoed de Facebook pagina van nieuwe updates moeten voorzien. Als er namelijk niets gebeurd dan zal er ook geen extra omzet worden gegenereerd. Wat wel zo is als je eenmaal likes hebt gekocht zul je merken dat je ook sneller nieuwe volgers zult ontvangen. De volgers liken, reageren en delen jouw geplaatste berichten en dit spreekt ook weer mensen aan die daarop jouw pagina zullen gaan volgen.

Likes bestellen

Als je overtuigd bent van het kopen van likes dan kun je dit eenvoudig doen via onze website. We hebben geen inloggegevens van je nodig, het adres van de Facebookpagina is voldoende om de likes te kunnen toevoegen. Zodra de bestelling bij ons binnenkomt zal deze dezelfde dag nog worden opgepakt. Als je minder dan 500 likes hebt besteld dan staan deze er dezelfde week nog bij, zodra het aantal groter wordt dan duurt dit logischerwijs langer.