U bent hier: 

Is het kopen van Facebook likes verstandig?

19-05-2014 Likewinkel.nl

Mits je Facebook likes koopt bij een betrouwbare website is het kopen van Facebook likes geen probleem. Het kan heel goed zijn dat je geen tijd hebt om zelf actief te zijn om mensen te benaderen om je Facebook pagina te bekijken of misschien ben je hier niet zo bekend mee. Laat iemand je dan helpen bij het verkrijgen van kwalitatieve likes.

Nederlandse of Internationale likes?

Je kunt kiezen om Nederlandse of Internationale likes te kopen. Bij de keuze moet je nadenken over wat je precies met de likes wilt bereiken. Indien je graag alleen Nederlandse lezers wilt hebben, kies dan meteen voor Nederlandse likes. Ook indien de content van je website helemaal in het Nederlands geschreven is. Onder Nederlandse likes vallen natuurlijk ook Nederlanders die in het buitenland wonen of Nederlandstalige Belgen. Heb je een website die ook in het Engels of een andere taal te lezen is, kies dan voor Internationale likes. Voor dit laatste type kun je eventueel ook kiezen wanneer je het belangrijk vindt om een groot aantal likes weer te kunnen geven op je Facebookpagina, zodat dat weer anderen motiveert om je pagina te gaan liken. Het is namelijk een feit dat wanneer bezoekers een groot likes aantal op je Facebook pagina zien staan, ze eerder geneigd zijn om je gaan volgen dan wanneer je amper likes hebt.

Echte mensen

Belangrijk is in ieder geval dat de likes door echte mensen worden gedaan en niet geautomatiseerd. Aan geautomatiseerde likes heb je namelijk helemaal niets, want: - Je berichten worden niet gelezen - Anderen kunnen zien wie je Facebookpagina hebben geliked, valse profielen valt gewoon op - Echte mensen kunnen ook echte klanten worden

Meer Facebook likes kan je een hogere ranking geven

Wanneer je op social media als belangrijk wordt gezien kan je ranking in de zoekmachines een flinke boost krijgen. Daar horen ook Facebook likes bij. Zoekmachines als Google en Bing vinden je likes en volgers op Facebook namelijk weldegelijk belangrijk om je positie te bepalen. De algemene ervaring van veel webmasters is dat wanneer je een leuk aantal likes hebt, je hoger gaat scoren in de zoekmachines.